MarieFleur is specialist in prothese lingerie van Anita.

 

Heb je een borstoperatie ondergaan?

Een volledige mastectomie of een borstsparende operatie?

Wij helpen je graag om je op en top vrouw te voelen in je lingerie!

 

 

anita care
anita care
anita care

 

anita care
anita care
anita care

 

Christine Weber-Unger heeft voor het ontstaan gezorgd van lingerie en badmode voor vrouwen die een borstoperatie hadden ondergaan.

Zij heeft zich enorm ingezet voor om vrouwen te helpen die zich niet meer konden vinden in de traditionele lingerie.

Rond de jaren 60 ontstonden de prothese-bh’s. 

Simpele stoffen protheses gevuld met rijst, liggen aan de basis van de ontwikkeling van borstprotheses samen kwam de ontwikkeling van de prothese bh waarin deze stoffen protheses werden geplaatst.

Het idee om siliconen te gebruiken werd overgenomen door de borstvergroting-trend in Amerika. Anita perfectioneerde hierdoor haar protheselijn.

Vandaag is er een ruime keuze in prothese’s, van alledaagse tot sport-prothese en dit alles met bijpassende elegante lingerie.

 

Er bestaan verschillende soorten protheses.

Deelprothesen herstellen je vorm en lichaamssymmetrie na een borstsparende ingreep of reconstructie. Deze zijn gebogen om de vorm van je lichaam te volgen en vullen je cup van je beha perfect om een natuurlijke evenwichtige omlijning te verkrijgen.
Deelprothesen zijn niet enkel voor vrouwen die een ingreep ondergaan hebben. Ze zijn ideaal voor iedere vrouw die van nature ongelijke borsten heeft en die graag een meer symmetrische vorm wil verkrijgen. 
Deelprothesen zijn er in verschillende uitvoeringen, vormen en diktes, zodat we een perfecte oplossing kunnen bieden voor iedere vrouw. 

 

Volledige prothesen: Afhankelijk van de operatie die er ondergaan is, je lichaamsvorm, en bepaalde fysieke aspecten, wordt er voor je een prothese gekozen. 

Uiteraard zijn alle prothese in verschillende vormen en maten te verkrijgen. 

Verschillende uitvoeringen zijn ook mogelijk:

 

   • Comfort prothese: natuurlijke en comfortabel, een meerlagige prothese met temperatuur regulerende eigenschappen.

   • Contact prothese: Een prothese voorzien van een klevend silicone oppervlak. Deze prothese "kleeft" dus op je huid.

   • Energy prothese: Door een specifiek driedimensionale pareloppervlak aan de achterkant van de prothese kan lucht vrij stromen achter je prothese. Deze luchtventilatie vermindert je transpiratie en verhoogt je verdamping.

   • Light prothese: Deze zijn lichter in gewicht, wat een groot voordeel kan zijn bij grote maten.

   • Zwemprothese: Een transparante silicone prothese voor activiteiten in het water, deze hebben een unieke vormgeving, waard lucht en water doorheen kunnen stromen.