De koopjesperiode is terug in het land!

 

Omdat je alles eerst even op een rijtje zou kunnen zetten, hebben we een paar tips voor je.

   
1. Start je dag op tijd: na de middag wordt het alsmaar drukker. Neem de namiddag om het al wat rustiger aan te doen.
 
2. Neem een vriendin mee. Ze kan je helpen om te kiezen tussen die 2 leuke kleedjes, of je aanraden ze beide te kopen.
 
3. Op tijd een pauze nemen! Shoppen is vermoeiender als je denkt. Geniet in onze taverne van een lekker hapje en drankje
 
4. Ga nooit maar 1 keer naar de solden. De laatste 2 weken loont het om nog eens langs te gaan in onze winkel. Dan starten er grotere kortingen. Wel oppassen dat je favoriete stuk dan al niet verkocht is.
 
5. Geniet van de solden! Ga niet gestresseerd winkelen, maar geniet! Je hebt hard gewerkt om je slag te slaan!
     

Waarom winkelen bij MarieFleur?

   
Groot aanbod! Mariefleur biedt jullie een groot aanbod van merken, en maten in deze merken. Goot aanbod komt ook terug op onze maten, MarieFleur is een winkel voor de slanke EN de volslanke dame. In onze collecties voorzien we ook steeds een grote voorraad voor de volslanke dame.
 
MarieFleur werkt met stylistes, om jullie van een professionele begeleiding te kunnen voorzien, worden onze stylisten jaarlijks bijgeschoold in de laatste nieuwe fashiontrends. Je zal altijd up to date zijn met je outfit.
 
Wij zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen, Mode, Lingerie, Nachtmode en Badmode. Kies eerst je favoriete outfit en pas daarna je bijpassende lingerie, of liever andersom? Geen probleem, je zal op de beide verdiepingen een professionele begeleiding krijgen naargelang je wensen.
 
Wist je dat MarieFleur de grootste voorraad heeft aan badmode? Ontdek in onze winkel de mooiste badmode merken. We bieden jullie de collecties van 15 verschillende badmode merken aan, met daarin een grote voorraad van kleine tot grote maten. Ook de strand accesoires zoals kleedjes en caftan's zijn beschikbaar in onze winkel
 
MarieFleur heeft ook een taverne / brasserie. Lekker genieten van een hapje en een drankje tijdens het shopppen. Proef eens ons broodje van de maand, we stellen elke maand een broodje samen voor de fijnere proever onder ons. Geniet ook van onze lekkere intense koffietjes, hiervoor hebben we een barista cursus gevolgd. zo kunnen we onze klanten steeds voorzien van de beste kwaliteiten.
Trouwen, zwanger, of juist een medische ingreep ondergaan? MarieFleur heeft zich ook ,verdiept in deze onderwerpen. Wij hebben een grote voorraad aan zwangerschaps-lingerie en zwangerschaps-badmode. Ook kunnen gewenste artikels steeds besteld worden zonder bijkomstige kosten. Trouwlingerie is ook een specialisatie van onze winkel. Hiervoor maak je best even een afspraak zodat we je gepast kunnen bedienen op je wensen. Neem dan ook even je kleed met je mee, dan zorgen wij voor de perfecte match. Na een medische ingreep kan je ook bij MarieFleur terecht voor je lingerie. Ook hiervan hebben we een grote voorraad. Hiervoor vragen we ook ,om even een afspraak te maken. We werken samen met een officiele bandagiste. Deze werkt ook samen met het ziekenfonds.