Voor het online kopen van lingerie van Prima Donna, ben je bij

MarieFleur op de juiste plaats.

 

 

 

Naar de webshop

 

Zomer 2018

 

cadeau

 

 

Summer

PrimaDonna

 

Crystal

PrimaDonna

 

Ray of light

PrimaDonna

 

 

 

Deauville

PrimaDonna

 

Satin

PrimaDonna

 

Perle

PrimaDonna

 

 

By Night

PrimaDonna

 

Golden Dreams

PrimaDonna

 

Divine

PrimaDonna

 

 

Eternal

PrimaDonna

 

Madison

PrimaDonna

 

 

Sambal

PrimaDonna

 

Couture

PrimaDonna

 

 

Prima Donna gaat al terug tot in 1865.

Al meer dan een eeuw werkt Prima Donna aan één doel: ontwerpen van perfecte luxelingerie voor natuurlijke vrouwen met een maatje meer.

Prima Donna geeft onze vrouwen met grotere boezems de nodige steun en een elegante vrouwelijke lijn, en dit tot cupmaat J. Prima Donna is het resultaat van hun blijvende passie..

Geen wonder dat 95% van de vrouwen die Prima Donna dragen het merk ook zouden aanraden aan vriendinen.

Alleen Prima Donna biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die zo mooi én zo comfortabel is. Wij garanderen je een perfecte pasvorm en een hoge kwaliteit.

Test deze lingerie en voel onmiddelijk het verschil!

Je zegt weldra vast ook: "Bedankt, PrimaDonna". 

 

 


Collectie Winter 2017

 

 

 

cadeau

 

Ray Of Light

Bestel Nu.

Geborduurde allover-motieven typeerd Ray of Light, deze serie is mee met de nieuwste trends. Prachtige kleurschakeringen en kanten biesjes maken deze look helemaal af. Romantische lingerie voor een levenslustig lentegevoel, dit midden in de winter!

Golden Dream

Bestel Nu.

Onthoud deze serie voor de feestdagen! Hou je vanvan luxueuze lingerie met warme tinten? Met Golden Dreams krijg je de look waar je altijd van droomde: sensueel, vrouwelijk en très chic. Deze lingerie laat je vrouwelijke vormen mooi uitkomen.

Shop neroli

Neroli

Bestel Nu.

Het ontwerp van Neroli doet ons denken aan sierlijke tekeningen, krachtig en delicaat, met geborduurde bloemen op een lichte kanten achtergrond. Een vrouwelijke en zachte look, maar wel een die je bustemeer de beste steun geeft.

Madam Butterfly

Ook eentje om te onthouden voor de feestdagen! Als je houdt van prachtige bloemenprints val je zeker voor de kleurrijke serievan Madam Butterfly. Een mooi voilestofje met een ton-sur-ton print, stijlvolle, kleurrijke broderie en gestileerde details geven een jonge, onweerstaanbare look.

Delight

Onweerstaanbaar en een klassieker! Delight heeft een perfecte pasvorm. Prachtige kantlook, dromerige broderierozen, deze top-serie heeft het allemaal. Het vurige rood van Delight geeft wat extra pit deze Winter..

Divine

Divine is een lichte en doorzichtige serie welke nog stevig ondersteund. De voorgevormde kanten bh combineert werelden. Sexy en comfortabel. Een mooie kanten print kan ook met Divine. Voor elke vrouw met een cupmaatje meer is deze serie stijlvol en super vrouwelijk.

Shop Mystic Fields

Mystic Fields

Bestel Nu.

Elke dag stijlvolle lingerie! De bescheiden klasse van Mystic Fields is niet te weerstaan. Deze serie heeft een unieke pasvorm en geeft je borsten de perfecte lift.

shop madison

Madison

Bestel Nu.

Onmidelijk weet je waarom deze serie zoveel fans heeft. Een unieke pasvorm met kant die perfect past. Madison geeft volle borsten de juiste steun. De speelse ruitjes maken je alleen maar vrolijk.

Deauville

Met zijn comfort en elegantie is Deauville de best verkopende PrimaDonna-serie. De legendarische pasvorm, en het tijdloze ontwerp spreekt vrouwen van alle leeftijden aan.

Shop Couture

Couture

Bestel Nu.

Couture biedt je comfort en een leuke corsetterie-look. De combinatie van elastische kant en structuurtule met een leuk motief zorgen voor een stijlvolle en frisse uitstraling. Deze serie heeft ook een compleet shapewear-aanbod.

Eternal

Bestel Nu.

Deze frisse lingerie kan je zien als het jongere zusje van Deauville. Net als bij die deze favoriet, is de pasvorm perfect en het design straalt elegantie uit. Eternal heeft veel uitstraling en is daarbij ook nog eens tijdloos.

shop by night

By Night

Bestel Nu.

By Night is sexy en straalt zelfvertrouwen uit! Probeer een van de sensuele kanten kleedjes en voel je onoverwinnelijk. Deze serie geeft je rondingen een sexy look.

shop satin

Satin

Bestel Nu.

Satin is een echte bestseller. Deze serie dankt zijn comfort aan licht en stevig materiaal. Het top-ontwerp geeft boezem een mooie natuurlijke vorm.

shop perle

Perle

Bestel Nu.

Perle zorgt voor een unieke figuurcorrectie, de nieuwe generatie van shapewear. De zachte materialen laten je huid laten ademen.

shop sambal

Sambal

Bestel Nu.

Sambal geeft je een tijdloos,stevig en elegant silhouet. Deze serie staat voor een maximum aan comfort en superieure ondersteuning.. Voor vrouwen die zoeken naar ultieme figuurcorrigerende lingerie met een bijhorende pasvorm.

 


 

 Collectie Zomer 2017

Prima Donna True Romance

True Romance

Prima Donna Dolce Vita

Dolce Vita

Prima Donna Eternal

Eternal

Prima Donna Oriental Night

Oriental Night

Prima Donna Delight

Delight

Prima Donna Deauville

Deauville

Prima Donna Madison

Madison

Prima Donna Allegra

Allegra

Prima Donna Madam Butterfly

Madam Butterfly

Prima Donna Divine

Divine

Prima Donna Satin

Satin

Collectie Zomer 2017

 

Naar de webshop

 


 

Collectie Winter 2016

 

MarieFleur biedt jullie enkel kwaliteitsvolle merken aan!