Over ons

Maria Van Olmen begon in 1986 met de mode zaak Marie Fleur. Nu één van de meest toonaangevende modezaken uit Lier en omstreken. In een kleine winkel, gelegen in het centrum van Lier verkocht Maria toen kleding voor dames met een maatje meer. Het was een schot in de roos. Al heel snel werd deze winkel te klein en drongen meerdere uitbreidingen zich op. Niet alleen de oppervlakte maar ook de maten en stijlen breiden zich uit. Ook de trendy vrouwen met een kleinere maat kunnen nu bij Marie Fleur terecht.

In 2001 startte dochter Katrijn Verlinden een lingerie zaak. Ook gelegen in het centrum van Lier. In 2007 slaan Maria en Katrijn de handen in elkaar en kan u Marie Fleur mode en lingerie vinden aan de ring van Lier. Net buiten de stadskern, bereikbaar voor iedereen en met een ruime parking voor de deur. De zaak werd ook uitgebreid met een gezellige taverne zodat u rustig kan genieten van een hapje en een drankje na een toffe shopping-dag.

Oog voor kwaliteit, ruim aanbod, service, en klantvriendelijkheid zijn waarden waar Marie Fleur Mode en Lingerie zeer veel belang aan hechten. Wij staan steeds met ons ganse team klaar om u te adviseren en bij te staan waar nodig.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen in onze winkel want jullie zijn steeds van harte welkom!

Tot gauw,

 

Maria en Katrijn