fbpx

Prothese lingerie

Voor het kopen van prothese lingerie ben je bij MarieFleur aan het juiste adres.

 

Heb je een borstoperatie ondergaan? Een volledige mastectomie of een borstsparende operatie? Wij helpen je graag om je op en top vrouw te voelen in je lingerie!

Wij zijn prachtige vrouwen, ook al worden we met borstkanker geconfronteerd.
Goed zittende en comfortabele lingerie kan veel doen om gelukkig door het leven te wandelen. Laat daarom een bekwame bandagist voor je de juiste maat van prothese aanmeten.

Voor de lingerie verkoopster is het daarna gemakkelijker om mooie en goed zittende lingerie voor je aan te passen. Bij Marie Fleur kan je terecht bij onze vrouwelijke bandagiste.

An is gespecialiseerd in borstprotheses. Jarenlange ervaring in de orthopedische tak heeft ervoor gezorgd dat An beschikt over een meer dan ruime technische kennis in het vak. Ze zal je graag bijstaan bij de keuze van jou prothese. Zij werkt samen met het ziekenfonds, dus als u een voorschrift heeft van de dokter wordt de prothese terug betaald.

Gelukkig zijn er heel veel mooie prothese BH’s met specifieke eigenschappen voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. Zoals bijvoorbeeld zachte materialen voor een hoog draagcomfort, cups waarin ruimte is voor een prothese, bredere schouderbandjes voor voldoende steun, hogere omvang voor compressie in geval van oedeem, geen beugels maar wel voldoende versteviging onderin de cups,
hoger sluitende decolleté om inkijk te voorkomen.

Je kan hier vrijblijvend een afspraak maken om een bezoekje te brengen

Of bel ons op 03/480.64.37

Er bestaan verschillende soorten protheses

1. Deelprothesen 

 

Deelprothesen herstellen je vorm en lichaamssymmetrie na een borstsparende ingreep of reconstructie. Deze zijn gebogen om de vorm van je lichaam te volgen en vullen je cup van je beha perfect om een natuurlijke evenwichtige omlijning te verkrijgen.

Deelprothesen zijn niet enkel voor vrouwen die een ingreep ondergaan hebben. Ze zijn ideaal voor iedere vrouw die van nature ongelijke borsten heeft en die graag een meer symmetrische vorm wil verkrijgen.

Deelprothesen zijn er in verschillende uitvoeringen, vormen en diktes, zodat we een perfecte oplossing kunnen bieden voor iedere vrouw.

2. Volledige prothesen

 

Volledige prothesen: Afhankelijk van de operatie die er ondergaan is, je lichaamsvorm, en bepaalde fysieke aspecten, wordt er voor je een prothese gekozen.

Uiteraard zijn alle prothese in verschillende vormen en maten te verkrijgen.

Verschillende uitvoeringen zijn ook mogelijk:

  • Comfort prothese: natuurlijke en comfortabel, een meerlagige prothese met temperatuur regulerende eigenschappen.
  • Contact prothese: Een prothese voorzien van een klevend silicone oppervlak. Deze prothese “kleeft” dus op je huid.
  • Energy prothese: Door een specifiek driedimensionale pareloppervlak aan de achterkant van de prothese kan lucht vrij stromen achter je prothese. Deze luchtventilatie vermindert je transpiratie en verhoogt je verdamping.
  • Light prothese: Deze zijn lichter in gewicht, wat een groot voordeel kan zijn bij grote maten.
  • Zwemprothese: Een transparante silicone prothese voor activiteiten in het water, deze hebben een unieke vormgeving, waard lucht en water doorheen kunnen stromen.

Heb je vragen of wens je info over onze service en aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

We horen graag van je!

Enkele pas- en kooptips

1. Laat je deskundig en professioneel adviseren bij MarieFleur. Hier word je door een professional geholpen, dit is belangrijk voor deze speciale lingerie.

2. Neem je tijd en vraag ons om advies.

3. Neem enkele bh’s  mee, die je graag droeg voor je operatie, dan kunnen we verder gaan op je persoonlijke smaak.

4. Het gezelschap van een goede vriendin zal je ook helpen om gerust je nieuwe beha te kiezen.

 

In onze winkel werken we veel met het merk Anita, deze heeft een prothese-lingerie lijn, Anita Care.

Dit merk heeft  comfortabele en kwaliteitsvolle lingerie.

Als je het onderstaande filmpje bekijkt, krijg je een indruk van dit merk en zijn prachtige collecties.

X