Shoppen in Lier doe je bij MarieFleur!

 

De wereld van Mariefleur

Geniet van elke dag in de mooiste outfit en straal als een MarieFleur!Kom gezellig winkelen in Lier's meest toonaangevende mode zaak voor dames. Bij MarieFleur in Lier vind je de beste shopping ervaring! Wij zij gemakelijk te bereiken langs de ring van Lier. We hebben onze eigen ruime parking, wat is leuker dan shoppen en gratis kunnen parkeren voor de deur?

Mode Afdeling

De modebewuste vrouw vindt ongetwijfeld haar ding bij MarieFleur in Lier. Shoppen kan je hier in een mix van uiterst betaalbaar tot wat duurdere collecties. De kledij voor elke dag vormt daarbij de boventoon, maar ook voor feestelijke aangelegenheden hebben we alles in huis. Een trouwfeest, een communie of een ander feest? Onze stylistes zorgen ervoor dat je straalt! We beschikken over heel kwalitatieve merken die al jaren meegaan, maar vullen deze geregeld aan met nieuwe ontdekkingen. Dat houdt de collecties fris en verrassend. Bij MarieFleur ontdek je ook steeds de laatste nieuwe trends vraag onze stylistes daarom zeker om hun advies, ze zullen je met plezier helpen. MarieFleur staat voor kwaliteit en persoonlijke service!

Brasserie

In onze brasserie is het gezellig vertoeven langs de ring van Lierb! We verwelkomen je hier graag. Wil je na het shoppen en kiezen van je favoriete outfit even verpozen, dan is onze brasserie de perfecte plaats hiervoor. Je vindt er lekkere koffies, frisdranken maar ook heerlijke broodjes, croques, pannenkoeken of ijsjes. Heeft je man niet altijd veel zin om mee te shoppen? Geen probleem, onze stylistes helpen je verder met winkelen terwijl je man rustig de krant kan lezen en geniet van een lekker streekbiertje.

Lingerie Afdeling

Het is belangrijk dat je bij het aankopen van een nieuwe BH, je je telkens opnieuw laat opmeten! We veranderen namelijk gemiddeld 5X van BH-maat. Dit laat je best bij MarieFleur doen, onze opgeleide lingerie-stylistes begeleiden je graag en gaan samen met je op zoek naar je juiste pasvorm en en model. Bij ons vind je ook een grote keuze in collecties en maten van onze merken. Een grote voorraad bij MarieFleur in Lier,; zorgt er ook voor dat onze klanten meestal dezelfde dag al hun nieuwe lingerie kunnen dragen! In de lingerie afdeling vindt je ook badmode en nachtmode. MarieFleur staat ervoor gekend een grrot aanbod in badmode te hebben! Kom zeker eens een kijkje nemen alvorens op je vakantie te vertrekken.

Badmode

Binnenkort op vakantie? Kom dan even shoppen bij MarieFleur voor je nieuwe strand-outift! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, badpakken, bikini's, tankini's, strandkleedjes en accessoires. We hebben vele merken voor je op voorraad liggen. Ook badmode voor onze zwangere dames en badmode voor dames die een borstoperatie zijn ondergaan.

Nachtmode

MarieFleur biedt jullie ook nachtmode aan. Je hebt hier keuze in de klassieke nachtkledij maar ook de jonge hippe merken kan je bij ons in overvloed vinden. Een leuke pyjama voor het hele gezin, dit kan in dezelfde thema's voor jong en oud! Geen saaie nachten meer dankzij MarieFleur.

Over ons

Maria Van Olmen begon in 1986 met de mode zaak Marie Fleur. Nu één van de meest toonaangevende modezaken uit Lier en omstreken. In een kleine winkel, gelegen in het centrum van Lier verkocht Maria toen kleding voor dames met een maatje meer. Het was een schot in de roos. Al heel snel werd deze winkel te klein en drongen meerdere uitbreidingen zich op. Niet alleen de oppervlakte maar ook de maten en stijlen breiden zich uit. Ook de trendy vrouwen met een kleinere maat kunnen nu bij Marie Fleur terecht.

Lees meer