fbpx

Over ons

Geschiedenis

MarieFleur werd in 1986 opgericht door Maria Van Olmen. In een kleine winkel, gelegen in het centrum van Lier verkocht Maria toen kleding voor dames met een maatje meer. Het was een schot in de roos. Al heel snel werd deze winkel te klein en drongen meerdere uitbreidingen zich op. Niet alleen de oppervlakte maar ook de maten en stijlen breiden zich uit. Ook de trendy vrouwen met een kleinere maat kunnen nu bij MarieFleur terecht.

Nu is MarieFleur één van de meest toonaangevende modezaken uit Lier en omstreken.

Het heden

In 2001 startte dochter Katrijn Verlinden een lingerie zaak. Ook gelegen in het centrum van Lier. In 2007 slaan Maria en Katrijn de handen in elkaar en kan u MarieFleur mode en lingerie vinden aan de ring van Lier.

Net buiten de stadskern, bereikbaar voor iedereen en met een ruime parking voor de deur. De zaak werd ook uitgebreid met een gezellige taverne zodat u rustig kan genieten van een hapje en een drankje na een toffe shopping-dag.

Retoucheservice

MarieFleur werkt met een professionele retouche service. Opgeleide retoucheuses zorgen ervoor dat je outfit aangepast wordt naar de perfecte pasvorm voor jouw lichaam.

Elk stuk wordt afgewerkt zoals het origineel bedoeld was.

Zo ga jij je zelfzeker voelen en stralen!

Oog voor kwaliteit, ruim aanbod, service, en klantvriendelijkheid zijn waarden waar Marie Fleur Mode en Lingerie zeer veel belang aan hechten. Wij staan steeds met ons ganse team klaar om u te adviseren en bij te staan waar nodig.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen in onze winkel want jullie zijn steeds van harte welkom!