fbpx

Wie is wie

De MarieFleur mode stylistes

Ria

Ria is onze modestyliste met het hart op de juiste plaats. Zij zal steeds oprecht advies geven. Ze heeft een heel goed oog voor welke pasvorm, welke kleur en look bij jou past.

Met toffe combinaties weet ze elke vrouw te verrassen.  Ze zorgt en voor dat je je op je gemakt voelt in een toffe trendy look.

Cindy

Cindy is onze modestyliste die je vrolijk maakt. Je zelfvertrouwen een boost geven door te stralen? Daar kan Cindy je zeker mee helpen. Ze zoekt samen naar de perfecte pasvorm of jouw figuur.

Ze speelt met kleuren en stoffen zodat jouw silhouet helemaal tot zijn recht komt.

Lieve

Lieve is onze modestyliste die bijna 30 jaar trouw advies geeft bij MarieFleur. Hou je van mooie details en is een perfecte afwerking een must voor jou? Dan is Lieve de perfecte styliste.

Eerlijk, een tot in de puntjes verzorgde outfit vind je zeker bij haar.

Ines

Ines is onze modestyliste die voor jou de perfecte modische combinatie weet te maken. Ben je op zoek naar je nieuwe “ik” of wil je eens verassend uit de hoek komen? Daar kan Ines wel weg mee.

De meest modische items combineren met iets vertrouwd of een nieuwe kleur als detail in je oufit? Ines weet je vast te overtuigen om het eens te proberen.

Annick

Annick is onze modestyliste waar je kan op vertrouwen.

Broeken zijn helemaal haar ding. De perfecte pasvorm voor elke vrouw kan je bij haar vinden.

Maar ook voor een leuke outfit kan je bij haar terecht, ze geeft je oprecht advies.

Sandra

Sandra is onze meest extravagante modestyliste.

Hou je van een uitdaging en wil je wel eens verrast worden?
Een vlotte, trendy jonge outfit is helemaal jouw ding? Dan zal Sandras advies je zeker verrassen.

Marianne

Mariane is onze mode-styliste die je graag de tijd geeft om tot de juiste keuze te komen.

Weet je zelf niet zo goed wat je aan moet en wil je wel eens een nieuwe stijl bij jezelf aanmeten? Dan is Mariane hiervoor de juiste styliste.

Ze zal goed luisteren naar wie je bent en zo met de perfecte outfit jouw nieuwe ‘ik’ naar boven brengen.

De MarieFleur lingerie stylistes

Ilse

Ilse is onze vrolijke lingeriestyliste met vele jaren ervaring. Door haar professionele opleiding lingerie styliste en retoucheuse weet ze als geen andere de perfect bh voor u te vinden.

Ook klassiekere lingerie is helemaal haar ding. Heb je advies nodig, Ilse zal met plezier met raad en daad klaar staan.

Marina

Marina is onze lingeriestyliste met een hart voor lingerie en nachtmode.  Heb je twijfels over je lichaam, je maat of pasvorm? Hiermee gaat ze direct aan de slag en zal je als een herboren vrouw weer laten buiten gaan.

Door haar jarenlange ervaring voel je je bij Marina direct op je gemak.

Ellen

Ellen is onze lingeriestyliste die je met veel plezier zal ontvangen. Een verwen momentje voor jezelf? Je zelfvertrouwen een boost geven?

Ellen doet het op een professionele manier. Ze vindt de perfect bh voor elke vrouw!

Katrijn

Katrijn is een lingeriestyliste in hart en nieren. De perfecte bh voor elke vrouw vinden is haar passie.

Je het gevoel laten ervaren van de perfect passende bh tijdens een leuk shopmoment is haar troef. Samen met jou zoekt ze de mooiste lingerie uit voor elke pasvorm of maat.

Anneke

Anneke is een lingerie styliste waarbij je jezelf direct op je gemak zal voelen.

Ze zal met plezier jou de perfect BH uitzoeken zodat jouw zelfvertrouwen een boost krijgt en je weer helemaal zal stralen.

Onze andere MarieFleurtjes

Tanja

Tanja maakt de heerlijkste koffies en lekkerste broodjes in onze brasserie. Zij zorgt voor een gezellig momentje van rust na je pasbeurt.

Ook partners zijn meer dan welkom in onze brasserie, een biertje drinken en krantje lezen, zo maken we van het wachten een aangename tijd. Met plezier en heel verzorgd zorgt Tanja ervoor dat je kan genieten van een dagje MarieFleur.

Wendy

Wendy is onze all-round medewerker. Vaak kan je haar terug vinden achter onze kassa. Zo ontlast ze onze stylistes bij het afrekenen.

Maar ook de visual -merchandise neemt ze voor haar rekening. Zo oogt alles netjes en mooi in onze rekken. In ons magazijn zorgt ze voor administratieve ondersteuning en neemt ook onze webshop afhandeling mee ter harte.

Ann

Ann, is onze gekwalificeerde bandagiste. Zij is vooral actief in onze lingerie afdeling. Dames die een borstoperatie ondergaan hebben worden door Ann vakkundig geholpen.

Ze is heel zacht van karakter en vol begrip. Je zal je bij haar direct op je gemak voelen en vakkundig worden geholpen. Ze is een absolute meerwaarde voor onze afdeling.

Eva

Eva is 1 van onze logistieke medewerkers sinds vele jaren. Alle goederen die worden geleverd passeren door haar handen.

Vlot met de PC, handig in het beveiligen van onze kleding, supersnel prijzen, ze kan het allemaal. Ze is een grote hulp waar nodig. Rustig en vol vertrouwen gaat ze tewerk met een hart voor MarieFleur.

Heb je vragen of wens je info over onze service en aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.
We horen graag van je!