fbpx

Zwangerschapslingerie

Voor het kopen van zwangerschapslingerie ben je bij MarieFleur op de juiste plaats.

 

Ben je zwanger en zit je lingerie niet meer goed? MarieFleur staat voor je klaar. Onze stylisten hebben een speciale opleiding genoten om jullie de juiste beha aan te kunnen bieden.

Goede lingerie is erg belangrijk als je zwanger bent. Je lichaam heeft in deze periode extra ondersteuning nodig. Zwangerschapslingerie is speciaal gemaakt voor het zwangere lichaam. De beha’s geven goede ondersteuning en knellen de groeiende melkklieren niet af.

De beha’s bieden ruimte voor verandering van de borst. Het dragen van een goede beha tijdens je zwangerschap en borstvoedingsperiode voorkomt dat
het borstweefsel extra belast wordt. Zorg ervoor dat zowel tijdens je zwangerschap als de borstvoedingsperiode je veranderende borsten
voldoende worden ondersteund.

De slips zijn vaak van elastisch materiaal gemaakt en hebben vaak een hoge zachte band aan de voorzijde en een stevige band aan de achterzijde voor extra ondersteuning.

De meeste zwangere vrouwen kopen in eerste instantie een meegroeibeha. Dit is een beha met een extra stevige cup die meegroeit met je in omvang toenemende borsten door de stof waarvan hij gemaakt is.Meestal heb je een meegroeibeha nodig vanaf de 3de maand van je zwangerschap.

Je kunt er ook voor kiezen om direct een voedingsbeha te kopen. Deze zijn geschikt voor borsten die veranderen van grootte, want dat gebeurt tenslotte ook tijdens de borstvoedingsperiode. Voedingsbeha’s heb je tegenwoordig in mooie uitvoeringen die niet meer te onderscheiden zijn van gewone lingerie. De voedingsclips zijn meestal mooi weggewerkt waardoor je deze niet meer ziet.

Heb je vragen of wens je info over onze service en aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

We horen graag van je!

Hier zijn nog enkele MarieFleur zwangerschapslingerie-tips

1. Zwangere en borstvoedende vrouwen zijn prachtig!

 

Een zwangere vrouw straalt en is prachtig om te zien. Ook al voelen sommige vrouwen zich niet zo, een zwangerschap en borstvoeding voorziet jullie van practige rondingen.

En die rondingen maken ons mooi! Koop een mooi lingerie-setje in jouw favoriete kleur, mooi kant kan zeker ook om je nieuwe prachtige lichaam te laten zien.

2. Sexy lingerie is goed voor je zelfvertrouwen

 

Sommige vrouwen voelen zich niet meer sexy tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode.

Gedurende je zwangerschap ben je misschien een beetje aangekomen, kilootjes die je niet meteen kwijt bent waardoor je je minder zelfzeker voelt. Als een vrouw mooie lingerie draagt is ze sexier en zelfzekerder.

3. Je partner zal het waarderen

 

Iedereen wordt blij van lingerie! Vrouwen houden van lingerie omdat ze zich goed voelen wanneer ze het dragen. Mannen houden van lingerie omdat dit net genoeg van een vrouwenlichaam laat zien om ze van de kaart te brengen.

Wanneer je zwanger bent of net moeder gaat er veel aandacht naar je kindje dat je partner wel eens kan worden vergeten. Je partner verrassen met sexy zwangerschapslingerie of een mooie borstvoedingsbeha kan dan ook een mooie manier zijn om ook hem de nodige aandacht te geven.