fbpx

Prothese lingerie

Een prothese-bh nodig? Dan ben je bij MarieFleur aan het juiste adres

Onderging je een borstoperatie in de vorm van een volledige mastectomie of juist een borstbesparende operatie? Dat betekent natuurlijk helemaal niet dat je geen mooie en goed zittende lingerie meer kunt dragen.

Integendeel zelfs. Wij helpen je graag aan een mooie prothese-bh die je helpt om je op en top vrouw te voelen. Want ook al heb je borstkanker (gehad), je bent nog altijd een prachtige vrouw.

Lees snel verder of maak hier een afspraak.

Onze bandagiste staat voor je klaar

Jouw maat laten opnemen voor een borstprothese?

Kom bij ons langs en laat onze bekwame bandagiste An de juiste maat van prothese aanmeten. An is al jaren aan het werk in de orthopedische sector en dat werpt zijn vruchten af. Ze is gespecialiseerd in borstprotheses en heeft een ruime technische kennis binnen het vak.

Heb je een voorschrift van de dokter, dan wordt je prothese zelfs gewoon terugbetaald.

Je kan je al een heel stuk beter voelen met goed zittende en comfortabele lingerie. Daar kennen onze lingerieverkoopsters dan weer alles van. Dankzij hun jarenlange ervaring, kunnen zij je met de nodige kennis van zaken helpen bij het vinden van de juiste prothese-bh.

Prothese-bh’s: jouw comfort is onze prioriteit

Er zijn tegenwoordig heel veel mooie prothese-bh’s met specifieke eigenschappen voor vrouwen die een borstoperatie hebben gehad. Zachte materialen zorgen voor een hoog draagcomfort, in de cups is ruimte voorzien voor de prothese, de bredere schouderbandjes voor voldoende steun, en ga zo maar een tijdje door.

Er wordt geen gebruik gemaakt van beugels, wel van voldoende versteviging onderin de cups, net als een hoger sluitende decolleté om inkijk te voorkomen.

In geval van oedeem vind je in een prothese-bh een hogere omvang voor compressie. Zo zijn er talloze eigenschappen voor jouw comfort waar wij onze prioriteit van maken.

Je kan hier vrijblijvend een afspraak maken om een bezoekje te brengen

Of bel ons op 03/480.64.37

Er bestaan verschillende soorten protheses

1. Deelprothese

Deelprotheses herstellen je vorm en lichaamssymmetrie na een borstsparende ingreep of reconstructie. Ze zijn gebogen om de vorm van je lichaam te volgen en ze vullen de cup van je beha perfect. Zo verkrijg je een natuurlijke evenwichtige omlijning.

Heb je van nature ongelijke borsten? Dan kan je ook opteren voor een deelprothese. Op die manier kan je een meer symmetrische vorm verkrijgen. Je vindt deelprotheses in verschillende uitvoeringen, vormen en diktes.

Zo kunnen we de perfecte oplossing bieden voor elke vrouw.

2. Volledige protheses

Afhankelijk van je operatie, je lichaamsvorm en bepaalde fysieke aspecten, wordt er voor jou de best passende volledige borstprothese gekozen. De protheses die wij aanbieden, zijn uiteraard in verschillende vormen en maten te verkrijgen.

Er zijn een aantal opties: 

  • Comfortprotheses.¬†Een natuurlijke en comfortabele, meerlagige prothese met temperatuurregulerende eigenschappen.¬†
  • Contactprotheses.¬†Een prothese voorzien van een klevend silicone-oppervlak. De prothese “kleeft” dus op je huid.¬†
  • Energy-protheses.¬†Door een specifiek driedimensionale pareloppervlak aan de achterkant van de prothese, kan lucht vrij stromen achter je prothese. Deze luchtventilatie vermindert je transpiratie en verhoogt je verdamping.¬†
  • Light protheses.¬†Deze borstprothese is lichter in gewicht, wat een groot voordeel kan zijn bij grote maten.¬†
  • Zwemprotheses.¬†Een transparante silicone-prothese voor activiteiten in het water. Ze hebben een unieke vormgeving, waar lucht en water doorheen kunnen stromen.

Prothese-bh’s: pas- en kooptips

  • Tip 1:¬†Laat je deskundig en professioneel adviseren. Voor speciale lingerie is het belangrijk dat je door een professional geholpen wordt. Daarom ben je bij het kiezen van een prothese-bh bij ons aan het juiste adres.
  • Tip 2:¬†Neem rustig de tijd en ga niet overhaast een beslissing maken. Vraag ons gerust om advies als je ergens niet zeker over bent.
  • Tip 3:¬†Neem enkele bh‚Äôs mee die je voor je operatie graag droeg. Zo kunnen we verder gaan op je¬†persoonlijke smaak.
  • Tip 4: Kan je niet goed kiezen? Neem een goede vriendin mee, dat helpt bij het gerust kiezen van jouw nieuwe beha.

We werken in onze winkel vaak met het merk Anita.

Naast gewone bh’s hebben zij ook een prothese-lingerielijn, Anita Care. De prothese-bh’s die Anita aanbiedt, zijn comfortabel en kwaliteitsvol.

Bekijk hier het filmpje en leer Anita en haar prachtige collecties kennen.