fbpx

Bruidslingerie

Voor het kopen van bruidslingerie ben je bij de lingerie afdeling van MarieFleur aan het juiste adres.

Na de intense zoektocht naar je trouwjurk, is het nu tijd voor je bruidslingerie. Wij helpen je graag zoeken naar de perfecte match tussen je trouwkleed en je bruidslingerie. Onze verkoopsters staan je bij met advies en expertise, allemaal hebben ze een opleiding gevolgd tot lingerie-styliste.

We raden je aan om deze specifieke lingerie aan te kopen in onze winkel. Niet in een webshop. Daar de juiste keuze heel belangrijk is voor deze speciale dag. Het zou jammer zijn wanneer je een verkeerd setje hebt gekozen.

Geen trouwfoto’s met zichtbare bandjes voor ons!

Heb je vragen of wens je info over onze service en aanbod, aarzel dan niet ons te contacteren.

We horen graag van je!

We helpen je al even op weg met onze MarieFleur bruidslingerie-tips

1. Koop je bruidslingerie nadat je je trouwjurk hebt gekozen

 

Zo kunnen we je de lingerie perfect laten passen met je outfit: een strapless bh onder een prachtige bustierjurk, figuurcorrigerende tailleslip of body onder een nauwaansluitend ensemble. Ook de stof van je lingerie en jurk kunnen we mooi op elkaar afstemmen.

Je kan ook een kanten jurk of jurk met borduurwerk mooi combineren met een kanten setje of lingerie met prachtige broderie. Onder een fijne, effen stof kiezen we beter voor een gladde bh die geen aftekeningen maakt op je prachtige jurk.

2. Laat je door ons professioneel team adviseren

 

Veel vrouwen dragen een verkeerde bh Laat je door onze stylisten opmeten, hierdoor ga je de juiste maat dragen en je boezem zal ook de nodige steun en het nodige comfort voelen bij je nieuwe bh.

De juiste beha voor je trouwjurk zal ook aangeraden worden.

3. Ga voor een onweerstaanbaar decolleté

 

Een jurk met een sensueel decolleté? Zeker doen, maar kies wel voor een aangepaste bh-snit. Een balconnetbh toont bijvoorbeeld een stukje van je bovenborst, en er bestaan ook balconnetsnitten met een extra diepe plunge.

Beetje onzeker over de vorm van je borsten? Kies dan een exemplaar met mousse cups dat je boezem een mooie volle vorm geeft.

4. Gebroken wit is hier keuze nummer 1, maar probeer zeker ook eens iets anders

 

De traditionele kleur voor bruidslingerie is gebroken wit: romantisch, puur en perfect onder een trouwjurk in ivoor of een zachte champagnekleur.

Koos je een witte jurk in een lichte stof, probeer deze dan ook eens te combineren met een setje in verleidelijk rood of een sensuele nudetint: sexy kleurtjes die niet aftekenen onder wit.

5. Kies comfortabele bruidslingerie

 

Er wacht je een hele nacht lang feesten. Met lingerie die je prachtig staat maar vreselijk oncomfortabel zit, is het moeilijk genieten.

De tijd dat je alleen mooi kon zijn door pijn te lijden, is gelukkig voorbij, want zelfs shapewear zit tegenwoordig zo goed dat je er een hele nacht in kan feesten.