fbpx

Contact

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

MarieFleur

Spekkestraat 4 – 2500 Lier

+32 3 480 64 37

info@mariefleur.be

Bereikbaarheid

MarieFleur ligt op 30 minuten rijden van Brussel,
op 20 minuten van antwerpen en op 40 minuten van Hasselt.

Vanuit Brussel

Neem de E19 richting Antwerpen. Neem in Rumst afrit 8 en volg de pijlen naar Lier. Je zal uitkomen op de ring van lier. Volg hier de pijlen richting Herentals. Je zal onze winkel tegenkomen aan je rechterkant. Je kan parkeren op de ring voor onze winkel of verder door rijden naar onze eigen parking. Indien zo, neem je aan de volgende lichten de straat naar rechts en dan onmidellijk terug naar rechts de spekkestraat nemen. 200m verder kom je aan onze eigen parking en winkel.

Vanuit Antwerpen

Je neemt de E313 richt luik / Hasselt, in massenhoven neem je Afrit 19 en volg je de pijlen naar Lier. Je komt aan het begin van de ring van Lier en je neemt de afslag naar rechts op de R16. Je rijdt de ring helemaal ten einde. Je zal onze winkel tegenkomen aan je rechterkant. Je kan parkeren op de ring voor onze winkel of verder door rijden naar onze eigen parking. Indien zo, neem je aan de volgende lichten de straat naar rechts en dan onmidellijk terug naar rechts de spekkestraat nemen. 200m verder kom je aan onze eigen parking en winkel.

Vanuit Hasselt

Je neemt de E313 richting antwerpen, in massenhoven neem je Afrit 19 en volg je de pijlen naar Lier. Jekomt aan het begin van de ring van Lier en je neemt de afslag naar rechts op de R16. Je rijdt de ring helemaal ten einde. Je zal onze winkel tegenkomen aan je rechterkant. Je kan parkeren op de ring voor onze winkel of verder door rijden naar onze eigen parking. Indien zo, neem je aan de volgende lichten de straat naar rechts en dan onmidellijk terug naar rechts de spekkestraat nemen. 200m verder kom je aan onze eigen parking en winkel.

Voor een persoonlijke gedetailleerde routebeschrijving, kan je bij google maps op de knop ā€œRouteā€ klikken. Vul hier je vertrekpunt in en kies uit de mogelijke routes, jouw voorkeur. Er zal een beknopte routebegeleiding volgen.

Trein Tram Bus

Kom je graag met het openbaar vervoer? Geen probleem, klik hieronder op het kaartje voor de routeplanner van de Lijn.

Als je jouw vertrekpunt ingeeft, krijg je alle resultaten voor een vlotte rit.

Parking

Parkeer voor de deur bij MarieFleur. Je kan parkeren langs de ring van Lier voor onze winkel. Ook zijn we nog voorzien van 2 parkings. 1 vlak naast onze winkel en als deze volzet is hebben we voor je nog een extra parking in onze straat. Voor onze ingang zijn ook gehandicapten plaatsen voorzien. Fietsers kunnen genieten van een VIP-parking net voor onze ingang. Plaats voor iedereen bij MarieFleur.

Indien je nog vragen hebt mag je uiteraard steeds vrijblijvend contact met ons opnemen.

info@mariefleur.beĀ of bel 03 480 64 37