fbpx

Eventkalender 2023

5
maart
2023

Zondagopening

Op zondag een leuke outfit strikken? Op 5 maart staan onze MarieFleurtjes je graag bij met de selectie van trendy items die jou op het lijf zijn geschreven. Tot dan?

11
maart
2023

Nationale Xandres-dag

Xandres is een op en top Belgisch fashionlabel met elegante, tijdloze en duurzame must-haves. Om dit merk te vieren, organiseren we een exclusieve dag mét Xandres-styliste. Zij helpt jou een geslaagde, unieke outfit samen te stellen. Als kers op de taart zijn er talloze kraslotjes en giveaways te scoren.

16
maart
2023

Merkdag Joseph Ribkoff (13:00-17:00)

Canadees dameslabel Joseph Ribkoff verdient een plaatsje in de spotlights. Ontdek deze iconische, tijdloze collectie op 16 maart bij MarieFleur. Een styliste staat voor je klaar met persoonlijk stijladvies. Bovendien kan je de items bewonderen tijdens de fashionshow met 2 mannequins en ontvang je een mooie giveaway bij aankoop.

18
maart
2023

Caroline Biss-dag (13:00-17:00)

Geen fast fashion, wel kwaliteitsvol design waar je lang van geniet. Caroline Biss, dat is tijdloze elegantie in subtiele kleuren en perfect zittende materialen. Dit Belgische modemerk ontdekken? Je bent van harte welkom op ons Caroline Biss-event.

21
maart
2023

Late night shopping

De crème de la crème van de Belgische fashionwereld? Spring met ons de lente in en geniet van een modeshow van alle prominente Belgische merken van 19:00 tot 22:00. Als extraatje fleuren we je avond graag op met een gratis paasbloempje.

1
april
2023

Terre Bleue-dag (13:00 – 17:00)

Wie Terre Bleue zegt, zegt Belgische casual chic mode. Je kan de gloednieuwe voorjaarscollectie shoppen op onze Terre Bleue-dag. Voor elke fashionista wat wils!

2
april
2023

Zondagopening

Op zondag een leuke outfit strikken? Op 2 april staan onze MarieFleurtjes je graag bij met de selectie van trendy items die jou op het lijf zijn geschreven. Tot dan?

2
april
2023

Marie Méro-dag (13:00 – 17:00)

Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk dat elke vrouw, over generaties heen, kleedt en laat stralen. Laat je inspireren door deze vaste waarde binnen onze Made in Belgium-collectie en kom langs op onze Marie Méro-dag.

20
april
2023

We love our curves

Een maatje meer? Bij MarieFleur houden we van vrouwelijke vormen en weten we perfect hoe we ze het best in de verf zetten. Daarom organiseren we een dag waarop jij persoonlijk advies krijgt om je curves te laten shinen bij een hapje en een drankje. Onze collectie gaat tot maatje 52 en wordt tijdens dit event door prachtige mannequins geshowcased.