fbpx

De 5 lichaamsvormen en hoe je ze het best kleedt


Een veelvoorkomend dilemma voor tal van vrouwen: de zoektocht naar de perfecte broek. We krijgen regelmatig vragen over de juiste pasvorm. Het is dan ook belangrijk om een broek te vinden die niet alleen trendy is, maar ook perfect past bij jouw lichaamsvorm.

MarieFleurtje Katrijn legt uit waar je op moet letten. 

Blogberichtje van: Katrijn

De pasvorm is cruciaal

De zoektocht naar de juiste broek gaat niet alleen over de snit – zoals een skinny, flare cut of boot cut – maar vooral over hoe de broek valt. Of deze nu iets breder of smaller is, de pasvorm moet perfect zijn voor jouw lichaam.

Begrijp je lichaamsvorm

Het grote probleem zit vaak bovenaan. Heb je een buikje? Of juist niet? Heb je ronde billen of een platte achterkant? Je lichaamsvormen begrijpen helpt je begrijpen welke broek perfect is.

Onze MarieFleurtjes helpen je graag met persoonlijk stijladvies, zodat jij een broek vindt die bij jouw figuur past. En waar je je écht goed in voelt. 

Voor elk figuur de perfecte broek

Bij MarieFleur hebben we een ruime selectie broeken van verschillende merken. Bij het kiezen van onze collectie letten we er nauwlettend op dat we voor elk figuur een goede broek hebben. Of je nu een jeansmodel zoekt in de juiste kleur of een chique pantalon, bij ons is er voor iedereen wat wils.

4. Omgekeerde driehoek

Bij de omgekeerde driehoek zijn de schouders breder dan de heupen en taille. Om deze lichaamsvorm in balans te brengen, kun je kiezen voor kledingstukken die de schouders versmallen, zoals tops met spaghettibandjes.

Kom langs bij MarieFleur

Ben je op zoek naar een broek die perfect past? Kom dan zeker eens langs bij MarieFleur. Onze ervaren MarieFleurtjes helpen je graag met de ideale broek die jouw figuur op zijn best laat uitkomen. Want bij MarieFleur geloven we dat iedereen de juiste broek verdient.

Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden en familie!