fbpx

Eerste hulp bij lingerieproblemen: de meest voorkomende vragen opgelost


Heb je moeite om de perfecte lingerie te vinden voor specifieke kledingstukken of worstel je met andere lingerie-gerelateerde uitdagingen? Geen zorgen, wij hebben de oplossingen die je nodig hebt!

Blogberichtje van: de MarieFleurtjes

Wat draag ik bij een open rug?

Een veelvoorkomend probleem is de juiste bh vinden voor kledingstukken met een open rug. Gelukkig hebben we enkele handige oplossingen. 

Denk bijvoorbeeld aan schelpjes met een dubbelzijdige kleefband die je netjes onder de borst plakt voor extra steun zonder zichtbare bandjes. 

Of kies voor een bh met clips tussen de borsten voor een diepere decolleté. Dit model kleeft volledig aan de binnenkant en biedt een perfecte pasvorm, zelfs voor een rondere buste tot cup D.

Last van afzakkende bandjes?

Voor wie last heeft van afzakkende bh-bandjes hebben we siliconen pads die het bandje netjes op zijn plaats houden, zelfs bij zwaar werk. 

Heb je een kleine oneffenheid in je schouders door je bh-bandjes? Ook daar hebben we een specifiek type zachte pads voor. Ze verdelen het gewicht gelijkmatig over de schouder, wat vooral handig is voor dames met een zware buste.

Donkere of stijve tepels?

Voor dames die last hebben van donkere tepels of tepels die soms wat stijf staan, hebben we de ideale oplossing: tepelcovers in de vorm van siliconen pads of schattige bloemetjes. Zo voel je je altijd comfortabel en zelfverzekerd, zelfs onder de meest nauwsluitende kleding.

Ondergoed zichtbaar onder spannende kleding?

Wil je geen aftekening zien bij een spannende broek, rok of jurk? Hiervoor hebben we de naadloze invisible string, die perfect past en onzichtbaar blijft onder strakke kleding.

De perfecte lingerie voor jouw vormen 

Bij MarieFleur vinden we het belangrijk dat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt in je lingerie, ongeacht de uitdagingen waar je voor staat. Heb je hulp nodig bij jouw zoektocht naar de juiste lingerie? Kom dan zeker langs: onze MarieFleurtjes staan klaar om je verder te helpen met jouw lingerievragen.

Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden en familie!