fbpx

Je buikje verbergen met een badpak? Dat doe je zo!

Je kent het vast wel. Je wilt graag naar het strand of zwembad, maar je voelt je wat onzeker over je buikje. Gelukkig zijn er ook badpakken die je figuur flatteren en je buikje op een subtiele manier verbergen. Enkele tips:

Blogberichtje van: de MarieFleurtjes

Kies voor een badpak met extra ondersteuning 

Een goede ondersteuning is essentieel voor een comfortabel gevoel en een mooie look. Ga voor een badpak met stevige cups die je borsten goed omvatten. Dit zorgt voor een liftend effect en creëert een slanker silhouet.

Let op de cupvorm

De cupvorm is minstens even belangrijk als de steun. Heb je een wat grotere buste? Kies dan voor een badpak met beugel of moussecups. Dit zorgt voor extra ondersteuning en voorkomt dat je borsten hangen. 

Heb je een kleine cup? Een badpak met moussecups is ideaal om wat meer volume te creëren.

Beken kleur

Hou je van een felle kleur? Of ben je toch eerder te vinden voor een sobere tint? Bij MarieFleur hebben we de leukste prints, diverse kleuren en zelfs glitterstofjes.

Kom gerust langs voor advies en een comfortabele pasbeurt. Onze MarieFleurtjes helpen je graag verder.

Vervolledig je outfit met de juiste accessoires

Met de juiste accessoires maak je je look compleet en verberg je je buikje nog meer. Denk bijvoorbeeld aan een pareo die je om je heupen knoopt.

Laat je stylen door onze badmode-experts

Ben je op zoek naar het perfecte badpak om je buikje te verbergen? Kom dan langs bij MarieFleur in Lier. Onze MarieFleurtjes helpen je graag bij de zoektocht naar een badpak dat perfect bij je past. We hebben een ruime collectie badpakken in alle soorten, maten en kleuren.

Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden en familie!