fbpx

Stap in de veelzijdige wereld van Caroline Biss

“Caroline Biss staat voor een eigentijdse modieuze kledinglijn gekenmerkt door kleur, frivoliteit en vooral vrouwelijkheid,” zegt Nanny Cabeloos, Sales Manager bij Caroline Biss. Ze benadrukt het integrale karakter van het bedrijf, waarbij ze van A tot Z alle touwtjes in handen hebben. Zo garanderen ze creativiteit, kwaliteit en perfecte pasvormen.

Blogberichtje van: de MarieFleurtjes

De filosofie van Caroline Biss

“We laten vrouwen zich goed voelen door het juiste artikel bij de juiste vrouw met de juiste vormen te doen aankleden,” vervolgt Nancy Cabeloos. Ze legt uit dat bij Caroline Biss alles draait om de vrouw begrijpen, haar vormen en de gelegenheid, om zo de perfecte kleding te bieden die haar laat stralen.

Een collectie voor iedereen

Nancy Cabeloos benadrukt dat de collectie van Caroline Biss voor elke vrouw is, ongeacht leeftijd. “Het is één collectie, Caroline Biss, voor zowel jong als oud,” zegt ze. “Ik ga je eerlijk zeggen, mijn dochter is 30 jaar. Die kleedt zich in Caroline Biss. Ik ben er 60. En dan heb je nog mijn mama die 81 is en zij kleedt zich ook nog in Caroline Biss. Ik wil maar zeggen dat wij heel ruim gaan.”

Een explosie van kleur en stijl

“We werken vooral met veel kleur per thema,” vertelt Nancy Cabloos enthousiast. “En ook veel terug met blouses met broderies gaan werken.” Ze wijst op de unieke details, zoals prints die terugkomen in de mouwen van blouses, waardoor elk stuk een eigen karakter krijgt.

Inspiratie en creativiteit

“Onze inspiratie halen we vooral uit foto’s in magazines en online,” zegt Nancy Cabeloos. “Onze stylisten doen een doek en doen een zoekwerk en ze gaan ook shoppen in modesteden zoals Parijs of Milaan. Alles wordt samengebracht op foto’s.” Ze benadrukt het belang van het creatieve proces en de continue zoektocht naar vernieuwing.

Caroline Biss is niet zomaar een kledingmerk, maar een merk gedreven door een diepgaand begrip van vrouwen en hun behoeften. Met een collectie die voor elke vrouw toegankelijk is, een focus op kleur en stijlvolle details, en een continue zoektocht naar inspiratie en creativiteit, blijft Caroline Biss een favoriet onder vrouwen van alle leeftijden.

Ontdek de nieuwste collectie van Caroline Biss bij MarieFleur en vind de perfecte pasvorm die bij jou past. Want bij MarieFleur geloven we dat elke vrouw het verdient om zich mooi en zelfverzekerd te voelen, elke dag van het jaar.

Vind je dit leuk? Deel het met je vrienden en familie!